Trendy v závesných svietidlách

Trendy v závesných svietidlách

Závesné svietidlá v sebe skrývajú obrovský potenciál. Ich dizajn je z dôvodu zásahu do priestoru miestnosti naozaj dominantný, a preto sa s určitosťou stanú jedným z bodov, ktoré si pri vstúpení do nej všimnete ako prvý. Ak chcete, aby vaše bývanie bolo naozaj štýlové a obsahovalo moderné závesné svietidlo, inšpirujte sa aktuálnymi trendmi dostupnými aj v internetovom obchode a showroome svietidiel Casca, kde nájdete širokú ponuku LED svietidiel.  

Jednoduchosť závesných svietidiel je IN

Na začiatok musíme spomenúť, že okrem veľkých a masívnych závesných svietidiel sú v kurze aj tie úplne jednoduché. Ak nechcete, aby svietidlo svojou krásou zatienilo iné súčasti interiéru, je odporúčané voliť úplne strohé svietidlá s jemnými krivkami. Dizajnovo preto nič nepokazíte, ak do svojej domácnosti zvolíte jednoduché závesné svietidlá v univerzálnej bielej alebo čiernej farbe, napriklad značky LED2.

Nepravidelné tvary tienidiel

Úplný opak vyššie uvedených svietidiel predstavujú závesné svietidlá so zaujímavým tvarom tienidla. Dnes obzvlášť moderné sú tienidlá v nezvyčajných a nesúmerných tvaroch, ktoré nenechajú jedno oko bez povšimnutia. Tieto svietidlá priestor nielen efektívne osvetlia, no zabezpečia mu unikátnosť a naozaj nezvyčajný štýl. Dizajnovo vyšperkované závesné svietidlá s tienidlami, ktoré rúcajú zaužívané princípy súmernosti, na trh prinášajú najmä renomované luxusnejšie značky ako FOSCARINI.

Závesné svietidlá vytvárajúce na strope ornamenty

Ak máte radi zaujímavú hru so svetlami, ktorá do interiéru prinesie nezvyčajnú atmosféru, určite vás oslovia trendy závesné svietidlá s rozlične vyrezanými otvormi na tienidle. Vďaka nim je daná miestnosť nielen dobre osvetlená, ale z dôvodu nerovnomerného prieniku svetla najmä v hornej časti svietidla sa napríklad na strope s jeho zasvietením vytvoria efektné ornamenty. Zaujímavým tipom na obdobné svietidlo je značka ARTEMIDE.