V čom všetkom vieme poradiť pri výbere osvetlenia

V čom všetkom vieme poradiť pri výbere osvetlenia

Ak rozmýšľate nad kúpou nového osvetlenia, potrebujete poradiť alebo len jednoducho hľadáte inšpiráciu, príďte k nám. V našom showroome Casca toho ponúkame ale aj oveľa viac.

V Casce vás prevedieme celým nákupom. Poradíme, aké parametre má spĺňať osvetlenie, aký typ svetla je pre vás najlepší a nájdeme optimálne riešenie aj z dizajnového hľadiska.    

Veľkou výhodou je, že množstvo LED svietidiel si môžete pozrieť a vyskúšať naživo. S našimi zákazníkmi navyše komunikujeme úprimne a okrem výhod jednotlivých riešení vám povieme aj nevýhody, ak nejaké sú. Dáme vám tak komplexné informácie a nasmerujeme k tomu najlepšiemu výberu.   

Veľmi radi pre vás navrhneme aj osvetlenie na mieru. Veríme, že osvetlenie priestorov má byť nielen funkčné, ale aj estetické a používateľsky príjemné.

Pri návrhu vieme spolupracovať aj s vašim architektom, či dizajnérom a ak si zakúpite osvetlenie v Casce, naši technici ho v prípade potreby aj namontujú.

Ak staviate alebo rekonštruujete, pripravíme vám podklady na inštaláciu elektrických rozvodov, ktoré zabezpečia optimálny svetelný výkon v každej časti priestoru.

Pri návšteve showroomu Casca sa môžete spoľahnúť na náš tím s viac ako 20-ročnými skúsenosťami.